Положення про політику конфіденційності та порядку обробки персональних даних

Expand фільтр

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

  • 1.1 Це Положення визначає порядок збору та обробки персональних даних користувачів сайту shop.febest.ua (далі - Сайт).
  • 1.2 Сайт знаходиться у власності ТОВ «ФОРПОСТ ТРЕЙДИНГ», ідентифікаційний код 40241973 (далі - адміністрація).
  • 1.3 Це Положення не суперечить нормам чинного законодавства, яке регламентує порядок збору та обробки персональних даних, в тому числі – Закону Украины «О защите персональных данных» от 01.06.2010 № 2297-VI.
  • 1.4 Здійснюючи замовлення, відправляючи повідомлення, реєструючись на Сайті, користувач автоматично погоджується з умовами цього Положення.
  • 1.5 Адміністрація Сайту не перевіряє достовірність отриманої (зібраної) інформації про користувачів

2. УМОВИ ТА ЦІЛІ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

  • 2.1 Цілі обробки персональних даних - формування бази даних, ознайомлення користувачів з продукцією, що розміщується на сайті, промоція продукції шляхом здійснення рекламних та інформаційних розсилок користувачам, обробка замовлень і здійснення доставки замовленої продукції, комунікація з користувачами, надання знижок на продукцію, консультаційна підтримка, прийом скарг і пропозицій від користувачів, поліпшення якості сервісу. Справжній перелік може бути розширений на розсуд адміністрації сайту в порядку, передбаченому цим Положенням.
  • 2.2 Персональні дані користувачів обробляються тільки за умови згоди користувачів з цим Положенням, яке може бути виражено в порядку, передбаченому п. 1.4. цього Положення.

3. СКЛАД ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

  • 3.1 Для реєстрації на Сайті, користувачеві необхідно ввести наступні дані: ім'я та прізвище, адресу електронної пошти.
  • 3.2 При розміщенні замовлення, користувачеві необхідно повідомити: адреса доставки товару, контактний номер телефону.
  • 3.3 Персональні дані користувача, які збираються і обробляються адміністрацією сайту, також включають в себе:

3.3.1 стандартні дані, автоматично отримуються сервером при доступі до Сайту і подальші дії користувача (IP-адреса хоста, вид операційної системи користувача, сторінки Сайту, відвідувані користувачем);

3.3.2 інформація, автоматично отримується при доступі до Сайту з використанням закладок (cookies);

3.3.3 інформація, отримана в результаті дій користувача на Сайті;

3.3.4 інформація, отримана в результаті дій інших користувачів на Сайті;

3.3.5 інформація, необхідна для ідентифікації Користувача для доступу до сервісів сайту.

4. ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕДАЧА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ ТРЕТІМ ОСОБАМ

  • 4.1 Персональні дані користувачів зберігаються виключно на електронних носіях і обробляються з використанням автоматизованих систем, за винятком випадків, коли неавтоматизована обробка персональних даних необхідна в зв'язку з виконанням вимог чинного законодавства.
  • 4.2 Передача персональних даних користувачів третім особам може здійснюватися тільки відповідно до цілей, зазначених в п. 2.1. цього Положення.

5. ЗНИЩЕННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

  • 5.1 Персональні дані користувача знищуються за письмовим проханням користувача.
  • 5.2 Письмовим проханням, в контексті даної статті, вважається відповідне прохання, спрямована за допомогою засобів електронного зв'язку на наступну адресу: admin@febest.ua
  • 5.3 Тема листа повинна виглядати наступним чином: «ЗАПИТ НА ВИДАЛЕННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ». Текст листа має містити перелік персональних даних, які необхідно видалити.

6. ПОЛІТИКА ФАЙЛІВ COOKIE

  • 6.1 Для повноцінного функціонування Сайту необхідно дозволити використання в своєму пристрої файлів cookies.
  • 6.2 Файли cookie - це файли даних, невеликого розміру, які генеруються і зберігаються веб-браузером з даних отриманих з Сайту. Для більш повної інформації про те, що таке файли cookie можна звернутися до статті Cookies
  • 6.3 Сайтом використовуються два основні типи файлів cookie: "тимчасові" (session cookies) і "постійні" (persistent cookies). Тимчасові cookies зберігаються до виходу Користувача з веб-сайту або відключення програмного забезпечення (веб-браузера). Постійні куки зберігаються протягом часу, зазначеного в параметрах файлів cookie або до моменту їх видалення Користувачем
  • 6.4 Ми використовуємо файли cookie для впізнання пристрої Користувача коли він виконали вхід в систему. Так само файли cookie використовуються для поліпшення функціональності веб-сайту, наприклад, збереження налаштувань користувача.
  • 6.5 Ми не використовуємо файли cookie для збору інформації, що дозволяє ідентифікувати Вас.
  • 6.6 Сайт може містити посилання на інші сайти або сторонні модулі, що знаходяться поза нашим контролем і поза юрисдикцією даної політики. Оператори цих сайтів можуть використовувати файли cookie відповідно до їх політикою, яка може відрізнятися від нашої.

7. ЗАХОДИ ПО ЗАБЕЗПЕЧЕННЮ ЗАХИСТУ ЇНФОРМАЦІЇ ПРО КОРИСТУВАЧІВ

  • 7.1. Адміністрація Сайту приймає технічні та організаційно-правові заходи з метою забезпечення захисту персональних даних користувачів від неправомірного або випадкового доступу до них, знищення, зміни, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій.

8. ПОРЯДОК ВВЕДЕННЯ В ДІЮ І ЗМІНИ ПОЛОЖЕННЯ

  • 8.1 Положення набуває чинності з моменту його розміщення на Сайті і діє безстроково, до заміни його новим Положенням.
  • 8.2 Чинна редакція Положення, що є публічним документом, доступна будь-якому користувачеві.
  • 8.3 Адміністрація Сайту має право вносити будь-які зміни до Положення. Зміни, внесені адміністрацією сайту, вступають в силу з моменту розміщення нової редакції Положень на Сайті, попередня редакція Положення при цьому втрачає силу.

9. ОБМЕЖЕННЯ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ

  • 9.1 Адміністрація Сайту не несе відповідальності за дії третіх осіб, які отримали в результаті використання Інтернету або послуг Сайту доступ до інформації про користувача і за наслідки використання інформації, яка, в силу природи Сайту, доступна будь-якому користувачеві мережі Інтернет.
  • 9.2 Адміністрація Сайту не несе відповідальності за розголошення інформації про користувачів, якщо таке розголошення не було викликано умисними діями або недбалістю адміністрації Сайту.